Facebook

Beoordelingen van Il Fratelli Beneden Leeuwen

Recente recensies van Il Fratelli Beneden Leeuwen

4 sterren na 321 reviews

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een beetje lastig,daar ik in verpleeghuis St. Eliisabeth verblijf aan de Rozenstraat. Ben.Leeuwen

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

matige bamischotel, en een uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed, ik had de verkeerde pizza besteld! Ik dacht dat de fout bij hun lag. Maar kwam erachter dat ik zelf de fout gemaakt had! En toch kwamen ze een gratis een nieuwe pizza bezorgen! Hele goede service!!👍🏻👍🏻 En een lekkere pizza!

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hey smaakte goed Alleen gratis blikje cola niet erbij

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze doen zeker aan bezuinigingen bijna geen saus en de friet was ook niet veel. En dan bestel je een grote friet de bodem van het bakje kon je erdoorheen zien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was niet compleet, bakje satesaus vergeten. In de bamischijf zat een groot gat, alsof er een hap uit was, waardoor deze van binnen ook helemaal gefrituurd en oneetbaar was. Heel jammer en onbegrijpelijk dat dit niet opgemerkt is bij het inpakken. Meestal zijn we vol lof over il fratelli, maar dit keer scoorden ze een dikke min. Misschien komt het door de immense drukte die dag, maar dat mag eigenlijk geen excuus zijn.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Alleen miste ik de chili saus een beetje, verder snel bezorgd en prima kwaliteit voor die prijs.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes op tijd. Pizza smaakte zoals ie hoort te smaken, lekker dus.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten echt super alleen jammer dat t eten altijd een half uur later wordt bezorgt dan afgesproken is . Maar nogmaals ze zijn goed heet en de lekkerste !!!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had pasta besteld. Maar er zaten bijna geen groentes in. Alles bij elkaar misschien 1 eetlepel op 1 bak spaghetti. Echt heel weinig Dat was erg jammer want de smaak was erg goed.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren heerlijk, goed warm en goed gevuld. De bezorger was netjes, beleefd en heel vriendelijk.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen ik had doorgegeven dat ik geen paprika op mijn calzone pizza wilde en zat er dus wel in maar ik lus dit absoluut niet. Dat was erg balen.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel geleverd. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden over de kwaliteit en ook de bezorging was op de aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

op dinsdag was de online bestelling wel binnengekomen maar niet gezien

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden online besteld en ondanks de drukte in de zaak was mijn bestelling op tijd klaar en ivm de hitte kregen we een milkshake cadeau.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Snelle service. Prijs kwaliteit top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super goed eten. En goede oplossingen als iets niet voorradig is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vroeg t eten bestelt alleen helaas een half uur moeten wachten Erg jammer is nu al de tweede x dat t tijdstip niet gehaald wordt . T eten is echt geweldig goed een echte aanrader !!!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, lekker, veel en snel geleverd

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het niet goed ik had online besteld en bezorging 19.15.Om 18.15 stond de bezorger al op de stoep ik zei en niet zien dat ik voor 19.15 had besteld stond ook op jullie bon.Om 19.15 werd het opnieuw geleverd en toen miste ik 1 klein frietje oorlog met uitjes stond wel op de bon.Toen ik het uitpakte zaten er weer geen uitjes bij maar heb het maar zo gelaten.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Afhaaltijd ook pizza's echt klaar. Smaak Margarita iets te flauw.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben lkkr gegeten. Dankjulliewel.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering Goed en lekker warm eten Aanrader

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en ook de bezorging is altijd 10 minuten rondom de afgesproken levertijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb nu voor de derde keer besteld online de eerste twee keer was het eten warm aangekomen maar de derde was het koud en alles doorelkaar geschud zelfs door de bezorger gemeld maar goed ik hoop dat het de volgende keer beter gaat

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jaaa vind ik lekker

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, zoals altijd

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gemakkelijk om te bestellen via de site, goed op tijd besteld zoals aangegeven, vriendelijke bezorger en heel lekker eten. Zeker een aanrader. Gaan we nog doen

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat t eten 15 min te laat geleverd was maar de chauffeur was super klantvriendelijk dat maakte veel goed !! Weer voortreffelijk gegeten !!Een dikke 10 voor ons geen andere pizza meer dan van ifratelli !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden voor het eerst besteld via de website. Fijne en overzichtelijke site. Het eten werd snel geleverd door een hele vriendelijke bezorger. Lekker gegeten en voor herhaling vatbaar.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, snel en warm bezorgd, aardige bezorger.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service en lekker eten. Helaas was dit de 2e keer dat de pizza koud was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering en goede kwaliteit pizza's!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord top, kwaliteit, vriendelijkheid, bezorging smaak en prijs.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling klopte helaas niet helemaal. Het eten was wel goed, lekker en snel! !

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed en snelle service top ?en dat met de carnaval super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 Kapsalon Shoarma besteld maar 3 Kapsalon Doner gekregen. Blikje Coca Cola zat er niet bij. Wel netjes snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten voor een nette prijs Aardige bediening

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry, maar het eten was lauw en zompig. Zwarte vlekken op pizza van paprika. En het duurde vrij lang wat niet erg is als je het maar weet, maar de mail met tijd rekende wij op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk eten !! Smullen tot t laatste stukje Zeker aan te raden

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Onderweg naar huis online 3 pizza's besteld en deze op kunnen halen voordat we thuis waren. Snelle service, lekkere verse pizza en thuis konden we gelijk eten. Top! Bij de online bestelling kregen we een drankje gratis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben om kwart over vijf een bestelling gedaan en de geschatte bezorgtijd zou een uur zijn. Uiteindelijk na bijna twee uur werd onze bestelling bezorgd . De dürum was heerlijk, wel enorm balen van de late bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en het wordt ook op de tijd bezorgd die we aangeven.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat,dat kan en maakt me ook helemaal niks uit.maar alles was koud,heb het opgewarmd in de magnetron.niet echt de bedoeling,toch?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit keer keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, snelle service. Erg lekker.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T beloofde blikje fridrank niet ontvangen

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was geweldig en super lekker

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat het blikje cola er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en food top

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam 20 minuten later dan in de mail stond aangegeven. Totaal 1 uur en 20 minuten moeten wachten. Toen ons eten uiteindelijk was thuisbezorgd was het eerder koud dan warm. We hebben het eten toen zelf nog opgewarmd in de magnetron, maar dat kwam de kwaliteit van het eten niet ten goede.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en precies op tijd

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en lekker alleen zat er geen pita broodje bij!

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was 3 kwartier te laat en niet compleet. Frisdrank ontbrak, evenals de salade bij de Döner schotel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit is goed bezorging zeer slecht ik had vanmiddag om 12.06 besteld voor 18.00u en wat denk je om 18.15 bezorgd je zou zeggen als je die tijd een bestelling plaatst dat je dan je eten op tijd krijgt maar helaas ook dit keer weer niet gelukt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

prima, alleen maar lof

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super!!!

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, voor de geschatte tijd bezorgd door vriendelijke meneer,, gratis drinken erbij. Al vaak besteld, altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Had shoarma besteld en kreeg doner. Daarnaast had de doner ook nog eens geen smaak. Wel voor het eerst dat de friet daadwerkelijk smaakte alsof hij in de frituur had gelegen

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten altijd heerlijk vinden wij alleen de tijd van bezorgen die je aan kunt geven loopt altijd uit en dat is geen 5min maar 25/30min en dat is wel een beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en tijd was prima. Bezorgtijd was eerder dan dat in de app was vermeld. Alles was in orde en qua smaak geen opmerkingen.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat bezorgd. Ik verwacht dat de bestelling op de in de email aangegeven tijd komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

75 minuten is wel een beetje lang wachten. Bezorger maakte een niet al te vriendelijke opmerkling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd prima bij jullie ?. Maar kom op zeg regel voortaan dat 't eten op tijd komt. Ook al hebben jullie 't druk,vind ik 2 uur wachten op een bestelling die volgens jullie site zelfs binnen een uur gebracht zou worden wel heel erg lang. En dit is zeker niet de eerste keer dat dit gebeurt is. Beetje jammer. Mvg michel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Sneller en beter kan niet gewoon goed

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig op tijd klaar, helaas blikje cola vergeten erbij te doen. De pizza's waren heerlijk!

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijke website, en dus ook gemakkelijk te bestellen. Eten erg lekker en warm!

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was keurig op tijd de bezorger was heel erg vriendelijk en wenste on nog smakelijk eten TOPPIE

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig, maar duurde wel langer dan beloofd. Kwaliteit van de pizza's: goed, maar een ervan was behoorlijk zout.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. N pizza en calzone. En eerder dan uiteindelijk doorgegeven.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering (dit keer), jammer dat het altijd koud is voor het geleverd wordt.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed alleen jammer dat je twee uur moet wachten op je bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

16.45 besteld een tijd aangegeven wanneer het bezorgd kon worden die tijd was 17.30 geen probleem maar 17.45 nog niks 18.00 nog niks 18.10 stonden ze voor de deur maar de kwaliteit van het eten is echt top en super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.00 uur besteld! Klokslag 18.00 was het er! Top

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten aardige bezorging maar bijna 2 uur wachten vond ik te lang

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta en de kapsalon waren heerlijk maar de Turkse salade viel vreselijk tegen. Dat is geen 5 euro waard.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal loopt alles redelijk goed, soms duurt het wat lang. Echter deze bestelling spande de kroon, na bijna 2 uur wachten nog niets, zelf daar geen gereden(zou bezorgd worden en telefonisch onbereikbaar). Krijg je het antwoord sorry het is druk en je hebt nog geen uur geleden besteld, sorry hoor dit was al 2 uur en 17.00 lijkt me behoorlijk vroeg en op tijd besteld!! Jammer van deze tegenvaller, kwaliteit is prima, alleen aan doorgegeven bezorgtijden houden die worden aangegeven enzo kan nog wel wat verbeterd worden. Nu 2 jammerende kindjes gehad, twijfels voor een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar de opmerkingen bij de bestelling wordt niet gekeken. Vragen om hard gebakken shoarma maar is nog super zacht. En op de pizza's zat meer kaas dan vlees. Kwaliteit loopt hard achteruit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel regelmatig en het smaakt heerlijk, en ze zijn altijd op tijd met bezorgen.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles stond optijd klaar en alles was vers en warm! Goede service!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lang wachten op drie pizza's

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 2 uur en 15 minuten voordat de bestelling bij ons was. Vond t te lang duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed, maar jammer dat je niet van de bezorg tijd uit kunt gaan. Is al een paar keer gebeurt dat het veel later was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza's die wij kennen!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1.5 uur pas de bestelling gehad van maar 2 pizza's.. pizza's hadden ook nog is een taaie bodum.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit is il fratelli op tijd geweest maar eten wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm, had 1 bakje saus extra gehad en de bestelling kwam 10 minuten vroeger dan aangegeven in de bevestiging, al om al 15 - 20 min gewacht. Heb altijd goede ervaringen als ik hier bestel, soms word er eens iets vergeten maar dan krijg je de volgende keer ook gewoon iets extra's en iedereen vergeet weleens iets.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. We hadden om 17:45 uur bestelt. Het werd afgeleverd om 19:45 uur. Twee uur wachten is best lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker en komt ook warm aan in Maasbommel. Bezorging is vaak wat later dan gepland maar is voor ons geen probleem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd op tijd bezorgd. Was goed van kwaliteit. Verse ingrediënten op de pizza. Was erg lekker. Wel was het niet heet meer. Het eten was warm, dus wel vlot dooreten!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling mooi op aangegeven tijd klaar. En een heel smakelijke maaltijd.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

beetje duur.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Goed gevulde pizza’s, prima voor elkaar.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, vriendelijke bezorger. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en netjes op de afgesproken tijd geleverd

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon onze straat niet vinden. Minutenlang aan de telefoon gehad waardoor de pizza's lauw waren. Gratis blikje cola niet meegeleverd. Nog nooit meegemaakt bij Fratelli. Bezorger zeer onverzorgd

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Tijd afhaalmoment website en tijd op bon bij Il fratelli komt niet overeen daarom moet je altijd wachten op de bestelling -> je kan beter telefonisch bestellen dan weet je in ieder geval hoe laat je kunt afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd, kwam echt net uit de oven.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lezen de opmerkingen een keer goed, vergeten ze de extra saus.... Altijd wel wat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud en slap en op 1 pizza zaten zeer weinig toppings

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Kapsalon kip en pizza calzone tonijn . Goed gevuld, Snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super was het eten weer!

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een pizza siciliana met extra salami Kreeg een koude pizza zonder salami mar met extra olijven Jammer

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super zoals altijd! Verse producten, goed van smaak, snelle bezorging en een vriendelijke bezorger. Helemaal top!

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, lekkere pizza maar alle producten wat koud bij levering. Friet was erg koud en van slechte kwaliteit (vermoedelijk een tweede keer opgewarmd).

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd, eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd bezorgd in Maasbommel, warm en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30 minuten te laat, maar kregen wel gratis fles cola.

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik krijg slechte pizza's - ik bestelde een ander. Ik krijg geen groenten waarvoor ik betaalde, ik ben niet gelukkig. De hele bestelling was slecht.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was alles oké en op tijd! Fijn dat je een mailtje krijgt, dat je bestelling onderweg is.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was wat minder lekkerder dan normaal

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is prima zoals altijd. We komen er regelmatig. Ik heb vandaag alleen frietjes gekregen terwijl ik aardappel schijfjes besteld had.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur wachten op bestelling kwam er nog even een half uur bij voor bezorging. Zonder dit even te melden. Nou dan heb ik geen honger meer?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur op het eten moeten wachten. De kwaliteit van het eten is uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.15 besteld zou 18.20 bezorgd worden. Helaas 18.45 maar gebeld. Kon nog wel oplopen tot 2 uur. Zouden nu bellen als de bezorger onderweg ging. 18.55 nog een keer gebeld om indicatie te krijgen hoe laat het ongeveer zou komen. Oh over 5 min is de bezorger bij u. Afijn 19.15 eindelijk eten. Laatste keer dat ik hier besteld heb

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle beziorging maar wederom de gratis cola vergeten.

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het zsm bezorgd zou worden, werden 3 patat na 2 uur wachten bezorgd. Navraag via telefoon leverde alleen een heel boze reactie op, met andere woorden niet zeuren of anders hier nietbestellen. Ook de bezorger was geïrriteerd en gaf aan dat het beter was zelf te halen, het was te druk voor hen. Oftewel jekan laten bezorgen, maar dan moet je wel heeeeeeel veel geduld hebben. Dit was voor ons voorlopig de laatste keer. Misschien meer personeel aanstellen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om 1 kapsalon zonder rode ui te doen vanwege allergie, doen ze het bij beide niet terwijl mijn vriend dat wel lekker vind.. Alweer niet goed gelezen dus. Bezorgtijd 19.30 ingevuld, om 18.55 stonden ze al aan de deur! Beter te vroeg dan te laat maar dit is wel erg vroeg en voor hetzelfde geld waren we nog niet eens thuis!! Dus dat met online bestellen worden en nogal wat steekjes laten vallen.. Beter op gaan letten zou een optie zijn?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze geven aan dat door drukte op zondag je maximaal een uur tot 1.5 uur moet wachten. Maar 2 uur vind ik dan echt te lang. En dan heb je eindelijk je eten en dan zijn je pizza's aangebrand!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima maar bezorger onbeschoft asociaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ja wat zal ik zeggen, update je systeem misschien dat je de bestellingen niet meer vergeet. Is nu de 3e keer dat de bestelling 1,5 tot 2 uur en 2 telefoontjes op zich laat wachten

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom hebben jullie bij online bestelling een opmerkingen venster als dat toch niet wordt gelezen? Ik vraag altijd om een kapsalon zonder rode ui (vanwege allergie) en 9 van de 10 keer zit het er gewoon in. Heel vervelend om eerst je eten uit te moeten pluizen voordat je kan eten......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza en milkshake waren erg lekker en het gratis blikje fris wordt gewaardeerd! Alleen, bij de bezorgtijd kon ik kiezen voor of zo snel mogelijk of om 19:45 uur of later. Ik koos voor zo snel mogelijk, aangezien ik honger had. Toen ik mijn bevestigingsmailtje kreeg, zag ik helaas dat ik mijn eten pas om 20:20 uur zou krijgen. Als ik dit had geweten, had ik natuurlijk 19:45 uur aangeklikt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wel jammer dat de bezorgkosten van 15 euro naar 25 euro is gegaan, nu is de stap om iets te bestellen kleiner geworden

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en netjes op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vraag altijd specifiek een kapsalon ZONDER rode ui, vanwege allergie. Maar 9 van de 10 keer zitten ze er toch in....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prettige bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een goede service en lekker eten

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de wacht tijd erg lang dan komen ze ook nog een half uur later dan wordt aangegeven Ik zal niet meer online bestellen Kwaliteit is orima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en lekker

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling die ik online geplaatst had, was er erg snel en alles was nog lekker warm.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes binnen de tijd en lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk online te bestellen en te betalen. Het eten werd snel bezorgd en was goed heet. Ook de hoeveelheid was prima!!

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering van een overheerlijke boeren pizza en calzone mixed. Echt een aanrader. Bestellen via internet erg gemakkelijk en duidelijk. Het bestelde komt ook nog super warm aan.

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en netjes op tijd bezorgd

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlot bezorgd en super van smaak! ??

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e achtereenvolgende keer maar 1 blikje cola gehad terwijl ik er 2 zou moeten krijgen (1 besteld en 1 gratis)

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, eten goed warm vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een is voortreffelijk, alles het duurde dit keer een kwartier langer als afgesproken om te bexorgen! Helaas was dit ook niet de eerste keer.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer minder tevreden. Blikje cola niet gekregen, maar wel een "kaal" pittabroodje (wat ik niet besteld had).

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met regelmaat bestellen wij online bij fratelli. We hebben al verschillende keren het eten veel te laat gekregen zoals ook deze keer, gebeld met fratelli . het was druk kreeg ik te horen en ze hadden ook nog 2 grote bestellingen binnen gekregen van over de 100 euro. Ik ga ervan uit dat als ik om 16:45 uur iets bestel om het om 17:45 te laten bezorgen dat ze van ons tijd genoeg krijgen om dit te realiseren , dan wil ik niet mijn eten pas om 18:45 uur krijgen waar ook nog een koude friet bijzit.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, bestelling was een kwartier te vroeg. Nu is dat geen hele grote ramp maar we kiezen niet voor niets een tijd, voor hetzelfde geld waren we nog niet eens thuis! Toen we dat zeiden werden we afgestempeld als grapjas en ging de bezorger weer weg.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en kwalitatief prima eten. Bezorging duurde iets te lang,maar da's normaal voor een zaterdagavond. Verder een fles cola gehad omdat de blikjes op waren. Dus geen blikje sinas of sprite ter vervanging,maar een fles van 1,5 liter cola. Dat noem ik echte service!

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vriendelijke en nette service.

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat t gratis blikje drinken er niet bij zat

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd prima, soms even wat moeten wachten met de bezorging, maar de kwaliteit van het eten maakt dat helemaal goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima. Tussen bestellen en bezorgen duurt te lang Bijna 2 uur. Regelmatig. Druk is tegenwoordig geen excuse meer. Dat weet je van te voren. Het is 2017.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gevraagd of ze op de doos wilde tekenen, hebben ze gedaan :D

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud!! Bezorging was erg netjes.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza! Temperatuur kan ik niet beoordelen omdat we zelf nog een 15 min gewacht hebben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1uur van te voren besteld met bezorgtijd 18.00uur. Maar bestelling kwam 18.35uur eindelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima kwaliteit. Prima bezorging en erg vriendelijk. Alleen vandaag ontbrak helaas de salade die bij de doner schotels hoort. Kan gebeuren. Kids blij dagje geen groente ????

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben om 17:00 besteld en om 18:30 gebeld waar het bleef! Ons werd verteld dat het nog een half uur zou duren! Dit is de 5e keer! Maar zeker de laatste keer! Nog geen excuus ontvangen! Doe hier wat aan!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben erg tevreden over de bezoring

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top menutje

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 6 uur eten besteld en het werd pas om 8 uur bezorgt......1 uur later dan afgesproken. De friet was koud en het vlees was lauw...de tweede keer dat we iets bij il fratelli bestelde en voor de tweede keer veel te laat en koud.....hier bestellen we nooit meer iets...waardeloze tent

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde 1 uur 30 min Frites was niet kanpperig meer en het eten was lauw bijna koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de pita Hawaï alleen maar ham en kaas bevatte en geen ananas. Verder dik tevreden.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben zwaar teleurgesteld in de bestelling van gisteren. Ten eerste duurde het ruim 2 uur voordat het eten er was! Daarnaast was het eten lauw tegen het koude aan. De bezorger bood zijn excuses wel aan wat zeer netjes is maar ik vind dat Fratelli eerlijk moet zijn als ze de bezorging niet meer aankunnen en mensen zelf dan maar de bestelling moeten ophalen want dit is geen goede reclame voor ze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten en voor verwachte tijd aangeleverd op gewenst adres.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben twee uur en 15 minuten moeten wachten op onze bestelling, toen we na ruim een uur telefonisch informatie opvroegen lieten ze ons drie kwartier aan de lijn wachten en gooiden ze toen zonder antwoord de hoorn er op. We snappen dat het druk kan zijn maar iemand normaal te woord staan lijkt me wel zo fatsoenlijk. Geef iemand de keus om langer te wachten of een bestelling te cancelen. Met andere woorden, een volgende keer gaan we niet meer naar Il Fratelli.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben vaste klant maar gisteren heb ik met mijn dochter van 5 3 uur zitte wachten op de bestelling ik en als je dan belt ligt de hoorn ernaast snap dat je het druk heb maar laat dat dan even weten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Snelle bezorging. Beleefde bezorger. En de blikjes cola waren op, ik had er 2 besteld, en kreeg vervolgens een 1,5 literfles voor de prijs van de 2 blikjes! Ben een hele tevreden klant.

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte prima, maar het duurde lang voordat het eten bezorgd werd. Ik had aangegeven dat e.e.a. zo snel mogelijk bezorgd kon worden. We kregen een bevestigingsmail met een verwachte bezorgtijd 18.20u, een uur later dan besteld. Uiteindelijk is het eten om 19.05u bezorgd. Even een update was hier op zijn plaats geweest. De bezorger was overigens zeer vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op Internet besteld via il Fratelli om 17:45 en als levertijd 18:45 opgegeven. Om 19:15 gebeld waar ons eten bleef werd er gezegt "kan elk moment er zijn" maar werd echter pas om 19:30 afgeleverd en het was nog koud ook. Dit is al vaker gebeurd en ons zijn jullie nu als klant kwijt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krijg ik een mail bezorging 19.15 uur , half 8 zou dan kunnen , kwart voor 8 gebeld en dan word er gezegd dat ze onderweg zijn , oké dat kan , is het kwart over 8 dat ze aan de deur staan . Vind ik jammer . Ze kunnen kwart voor 8 wel onderweg zijn maar daardoor heb ik pizza's waar de bodem zo taai van is , bah bah Enige voordeel is dat de kapselon bij mijn zoon goed smaakte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima, bezorging ook. Het eten was niet erg warm dat was wel jammer, verder geen aanmerkingen. We gaan zeker vaker bestellen.

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De schnitzel was zo hard gebakken dat ie meteen de prullenbak in kon. Was zwart van kleur en niet te eten. Heel jammer, want de rest van de bestelling was wel goed, en snel bezorgd voor een zaterdagavond.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top alleen geen blikje drinken bij de bestelling en ik hadden doorgegeven 1 van de gerechten zonder sla en toch zat er sla op verder altijd prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een beetje laat bezorgd. De kwaliteit was beter als ooit!!

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en was erg lekker. Vooral de kapsalon! Bezorger was ook eerder als verwacht dus top.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zet altijd erbij dat er geen rode ui in de kapsalon moet. 9 van de 10 keer zit dit er toch in. Als jullie dit toch niet lezen, waarom kan je dan een opmerking plaatsen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was prima, Milkshake niet lekker en kunstmatig.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd een uur, druk/populair tijdstip, maar het werd gelukkig al eerder bezorgd. Eten was goed (kapsalon xxl en een frietje). Lekker gegeten.

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beloofde extra blikje frisdrank zat niet bij de bestelling, geen sla bij het broodje shoarma, kroketten net niet lang genoeg gebakken (beetje slap). Jammer, goede produkten, maar bij Il Fratelli zijn de wachttijden zowel voor bezorging als in de zaak zelf altijd ontzettend lang. Wij hebben het idee dat men de drukte niet aan kan. Personeelstekort of wordt er niet efficiënt genoeg gewerkt? Er wordt zeker hard gewerkt, het personeel doet zijn best en blijft vriendelijk.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijd van de bezorging niet normaal lang 17.30 eten besteld om aangegeven tijd 18.30 te laten bezorgen naar 3x bellen ons eten om 19.30 pff slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik vindt het gewoon jammer dat jullie mensen zo lang laten wachten op eten, jammer dat jullie hier niet iets gaat aan doen, ik hoop zeker dat jullie in de toekomst hier iets mee gaat doen,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, ontzettend vriendelijke bezorgers. Bestelling altijd keurig in orde en vers. Kortom: goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ben uiterst tevreden over dit cafetaria!

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de producten die we hebben gekregen was goed, helaas hebben we alleen niet het juiste producten gekregen. Ook was de bestelling redelijk laat.

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse ingrediënten en snel bezorgd !

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel en het was heerlijk! Gr Uit Alphen

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse schotels met verse knapperige salade alleen de frites was wel wat zacht geworden????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed te nassen :-D!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! De beste shoarma van Maas en Waal!!!

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur en twee keer telefonisch contact nog geen eten en een huilende zoon helemaal klaar mee geld terug gehaald

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat en onbeleefde bestuurder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het 1,5 uur duurde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde alleen een beetje lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel je kapsalon xxl en dan krijg je nog minder dan een grote kapsalon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top.mooi op tijd.en heerlijk eten

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging goed alleen zo druk dat we erg lang moesten wachten, overmacht.

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Alleen beetje heel erg jammer dat we bijna 2 uur op bezorging hebben gewacht. Geef je aan zo snel mogelijk zeggen ze dat ze een bezorgtijd van 21.10 hebben doorgekregen.. als er nou nog ff een sorry vanaf kon.. maar nee..

, 10-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de bestelling werd snel geleverd en was nog goed warm! Een aanrader!

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.5 uur wachten op 2 pizzas en een milkshake is wat teveel van het goede.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na eerst een dik uur moeten wachten, kwam de bestelling koud bij ons aan. Na een telefoontje werd het daarna gelukkig wel warm bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en top bezorging

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, complimenten voor snelheid en kwaliteit !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mag wel wat sneller. Je kon kiezen uit tijden en uit " zo snel mogelijk " dat laatste hadden wij gekozen maar ons eten kwam een uur nadat wij besteld hadden, dat noem ik niet " zo snel mogelijk " verder was het eten goed, daar is niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 1,5 uur voordat de bestelling er was, het was aan de dure kant, een stokbrood met kruidenboter kost €2,25 en kreeg maar een half bruin pistoletje met een klein schijfje kruidenboter, het halve pistoletje was niet eens goed afgebakken, nog rauw deeg vanbinnen.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zelf was al redelijk afgekoeld en het duurde erg lang voordat de bestelling er eindelijk was.. Nog niet eerder meegemaakt, meestal zijn jullie er sneller...

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er werd excuses aangeboden doordat ze 10 minuten te laat waren met bezorgen! Verder smaakte het prima

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online besteld. Bezorging was snel en eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. De bezorging was helemaal optijd!!! Super ga zo door!

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was erg snel en eten was erg lekker

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten altijd lekker bij illfratelli. Dit was de eerste keer dat we het online hebben besteld. Makkelijk en betalen met iDEAL is een voordeel. Hebben alleen 1 uur en drie kwartier moeten wachten. Helaas was mijn pizza ook nog koud. Jammer... Volgende keer maar gewoon weer zelf halen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen best vaak bij de Il Fratelli en dat is alles altijd erg goed. Bij de laatste bestelling was helaas de friet niet echt warm meer echt bijna koud, ook hadden we een pizza die niet meer warm was (heb hem thuis nog in de oven moeten doen) en is blijkbaar gevallen in de auto ofzo want er lag niks meer op de pizza zelf alles lag los in de doos. Dit was wel een teleurstelling vooral omdat normaal alles altijd er goed warm enzo is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was lekker alleen was de friet erg slap Niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en altijd op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en erg vriendelijk

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang voor het er was Maar was wel goed eten

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nr. 67348VNM 16.45 eten besteld tijdstip bezorgen: zo snel mogelijk. Het eten kwam om 19.15 en was niet warm. We snappen dat het druk is, maar geeft dat dan aan, dan hadden we ergens anders kunnen bestellen. We hebben al vaker besteld en altijd tevreden. Tussendoor nog gebeld of er iets mis was gegaan..... En dan zolang wachten en het eten niet warm....jammer.

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lang moeten wachten op onze bestelling. 17.47 uur besteld en pas om 19.30 uur bezorgd! Had aangegeven zo snel mogelijk. Eerste tijd die ik kon kiezen was 18.45 uur. Als ik die had gedaan waren jullie dan wel eerder gekomen? Om 19.10 uur zelf gebeld met de vraag wanneer het bezorgd zou worden. Eten was al lauw en aardappelschijfjes taai. Erg jammer. Bij afhalen was dit vorige keer niet.

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer kapsalon op.....heerlijk. Staat zeker nog een keer op het menu.

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk ! De bezorging daarentegen was een ramp ! Na 2 uur 15 werd de bestelling bezorgd !! 2 uur 15 !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor 2 de X online besteld en het eten was netjes op tijd super

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie de lekkerste toko van het dorp !!

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handig om via de pc te bestellen. Vlotte bezorging, eten was goed warm. Lekker makkelijk

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt te lang

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen het uur geleverd, dus dat was absoluut positief ten opzichte van voorgaande bestellingen! Helaas erg jammer dat het lauw tot koud was de kapsalon en de pizza's, we hebben de over aan moeten zetten om de pizza's weer warm/heet te krijgen.. Erg jammer wederom! Hoop dat ze daar dit jaar iets aan kunnen doen!

, 19-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed als vanouds!

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snelle bezorging. Aanpassing ingrediënten geen probleem. Handig betalen via Ideal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, altijd vers, snelle bezorging, en vriendelijke bezorger. Wat mij betreft de beste in West Maas en Waal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd. Eten prima op temperatuur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna drie uur gewacht op een koude bestelling. Pizza was nat en sompig en shoarma kurkdroog. Ook al mag het druk wezen, de kwaliteit maar daar niet om lijden. Dit was waardeloos.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur op de bestelling gewacht. Vervolgens waren de pizza's lauw en niet lekker.

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gemaakt en keurig op tijd afgeleverd

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snap niet dat julilie pizza kom breng ijs is egt bizar aan worden

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Maar 3 uur moeten wachten op het eten vind dit rond uit schandalig en dan niet eens een tegemoetkoming voor het lange wachten.

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker. Helaas wel 2 uur op moeten wachten

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm meer. En dat voor een bestelling van 38,00 euro. Jammer dan overweeg je om het zelf te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur moeten wachten en toen kregen we een koude hap. Het word er de laatste tijd niet beter op, vaak worden er dingen vergeten of krijgen we de verkeerde schotels e.d.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker en de bezorging goed

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo jammer weer koud eten en niet alles gekregen ging eerst goed ma word slechter ma ergste is dat 15 euro neer leg en koud eten krijg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service Maar het gerecht was lauw. Voor de rest is het prima

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SCHANDELIG....... 2 uur moeten wachten op mijn bestelling. Dit is de 2de keer dat ik iets bestel, en net als de vorige keer veels te laat. Nu zou internet eruit hebben gelegen. Dus na 2 uur wachten was de friet koud en het vlees lauw. Hoeveelheid van de schotel was prima. Ook jammer dat er geen knoflooksaus bij zat. Ik was zo boos dat ik maar niet meer terug gebeld heb. Wel had ik jullie daarvoor een mail gestuurd, maar die kwam onbesteld terug. U snap dus wel dat een ezel zich geen 3 x stoot aan de steen. Oh ja de bezorger zei ook nog heel rustig wel een beetje te laat.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18:45 Eten besteld en na drie keer bellen geleverd om 20:45. Twee uur is echt veel te lang. Ik heb begrip voor het feit dat het bestelsysteem niet goed werkte maar dat maakt de ervaring niet minder onprettig. De gratis fles cola ter compensatie was wel een aardige geste. De pizza's smaakten prima, maar helaas was de friet erg slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde meer dan 1.5 uur en moesten we bellen, waar het bleef, toen na een half uur kwam de order pas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 17.15 besteld en kreeg het om 19.30 niet warm en geen saus. ook is er tussen door twee keer gebeld en werd is gezegd dat ze er aan begonnen nee dus. Een slecht gevoel aan over gehouden. De mensen die ik spreek aan telefoon en aan de auto deden hun best om het uit te leggen maar in dit geval valt er niks uit te leggen. groet Henri Peters Sportlaan 31 beneden leeuwen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ruim twee uur moeten wachten op ons eten. Ook ontbrak het blikje drinken. De vorige keer dat we bestelden, ontbrak er een bakje knoflooksaus. Het eten is wel goed, smaakt altijd prima. Jammer dat de service soms tegenvalt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prettige ervaringen mee, komt op tijd, mocht er iets tussen komen dan bellen ze altijd. Komt goed warm aan ondanks ze 8 km moeten rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, redelijk snelle service op druk tijdstip.????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij moesten erg lang wachten. Rond 17.00 uur besteld en pas rond 19.30 de bestelling binnen, maarrrrrr er zat wel een goedmaker bij dat was dan weer erg attent van jullie. Met vriendelijke groeten. En het was heeeeeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling via internet bevalt goed. Helaas lukte het deze keer niet om de thuisbezorging uit te schakelen. Tevens moesten we een euro meer betalen als we gelijk het geld over wilden maken. Dus hebben we kontant betaald en de bestelling laten brengen.

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bezorgtijd om 17.30 uur staan, kwam de bezorger pas om 17.50 uur. Daarnaast stond ie bij het verkeerde huis, namelijk bij de buren. Vervolgens heeft ie ca 5 minuten of langer gezocht naar het goede huis. Uiteindelijk ben ik maar naar buiten gelopen en het zelf maar opgehaald. Het eten was ondertussen al bijna koud. Ook zou er een gratis blikje sprite bij zitten, die zat er niet bij.

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging lekker gesmaakt mmm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T smaakte heerlijk maar bezorging was bijna twee uur!

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes mogen wat ons betreft krokanter gebakken worden. Het vlees was heerlijk en ook ruim voldoende.

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een uur te laat. (was wel op de drukke zondagavond, maar zorg dan dat je je site (app) aanpast. Daarnaast waren ze de sausjes vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten later. Op zich geen probleem. Duidelijk aangegeven geen rode ui bij kleine kapsalon, maar net als vorige keer toch wel rode ui aangetroffen. Vervelend als je daar allergisch voor bent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik aangeef; zo snel mogelijk, ga ik er niet vanuit dat ik alsnog anderhalf uur moet wachten op MN eten. Is niet de eerste keer dus misschien handig om hier even over na te denken. Smaakt verder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal nooit problemen om via internet te bestellen, maar deze keer (20 sept) een half uur te vroeg bezorgd (gelukkig waren we thuis) en bij een kapsalon gevraagd 'zonder rode ui' vanwege allergie maar het zat er wel in....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik vind als het langer gaat duren dan een uur dan zal er eens gebeld moeten worden , of ze moeten iets doen aan de prijs omdat je zolang moet wachten op je bestelling, en geen moesjes van te druk of te kort aan personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, goed warm, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.